Communicatie

Er wordt veel gepraat binnen organisaties. Helaas niet altijd even effectief, want om goed te communiceren, moet je ook goed kunnen luisteren. En dat blijkt toch vaak lastig.

Waarmee biedt CCC u een helpende hand?

(Praktische) communicatie is soms best ingewikkeld, maar ook leuk, uitdagend en creatief. Als communicatiegeneralist helpt Crystal Clear Communications (CCC) u o.a. met de vertaling van uw wens naar effectieve strategie en creatieve middelen (van tradionele middelen als folder of website tot aan de nieuwste middelen zoals social media). Samen bepalen wie u wat vertelt op welk moment en hoe. Niet alleen de inhoud van uw boodschap is belangrijk, maar zeker ook de manier waarop u het vertelt. Ook hier besteedt CCC graag aandacht aan; inleven, contact maken, helder uitdrukken, prettig overkomen en toch op een gezonde manier assertief zijn.

Vragen die CCC vaak krijgt waarbij zij ondersteuning kan bieden:

  • Hoe betrekken we bewoners, ondernemers en andere partijen zo vroeg en zo goed mogelijk bij een proces zodat we gezamenlijk een project tot een succes kunnen maken? Hoe creëeren we daarbij draagvlak?
  • Hoe kunnen we ons sterker positioneren en bovenal communicatie intern en naar onze klanten professionaliseren?
  • Hoe zorg ik dat medewerkers betrokken blijven tijdens een reorganisatie?

Co-productie!

Communiceren is tweerichtingsverkeer en interactief. Dat betekent niet alleen uw eigen verhaal vertellen over uw project, producten en/of diensten, maar ook input vragen van medewerkers, betrokkenen, klanten. CCC helpt u om er een co-productie van te maken, zodat u kunt rekenen op commitment dat essentieel is voor het slagen van uw project.

Wilt u weten wat CCC voor u kan betekenen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.

 

 

Foto: Aniek Nooyen Fotografie